Bļugeram un Balceram uzvaras AHL čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucēju Teodora Bļugera un Rūdolfa Balcera pārstāvētās komandas piektdien izcīnīja uzvaras Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačos.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) pārspēja Hēršijas "Bears" vienību, kas ārpus pieteikuma atstāja aizsargu Kristoferu Binduli.

Bļugers šajā spēlē trīs reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Viņš šosezon septiņās spēlēs guvis divus vārtus un tici pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Tikmēr Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" mājās ar rezultātu 5:3 (2:1, 2:2, 1:0) guva virsroku pār Grendrapidsas "Griffins".

Balcers šajā duelī vienu reizi apdraudēja pretinieku vārtu drošību un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Viņš šajā sezonā astoņās spēlēs guvis četrus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Savukārt vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks piektdien palika uz rezervistu soliņa mačā, kurā viņa pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" viesos ar rezultātu 2:3 (0:2, 2:0, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Milvoki "Admirals".

Žans Fransuā Berubē "Monsters" vārtos atvairīja 15 no 18 pretinieku mestajām ripām.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar desmit punktiem septiņās spēlēs atrodas uzbrucēja "Penguins", kur pēdējā starp astoņām vienībām ar pieciem punktiem deviņās spēlēs ir "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 11 punktiem deviņās cīņās ir "Monsters", kamēr piekto pozīciju ar astoņiem punktiem astoņās spēlēs ieņem "Senators", bet septītā ar septiņiem punktiem astoņās cīņās ir uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu