Konora draugs par Habibu: Īsti musulmaņi tā nedara (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Getty Images

UFC (Ultimate Fighting Championship) cīkstoņa īra Konora Makgregora labs draugs un sparinga partneris Artjoms Lobovs ESPN žurnālista Arielo Helvani šovā izteicies par krieva Habiba Nurmagomedova reliģiozajiem uzskatiem.

Kā zināms, Nurmagomedovs ir pieņēmis musulmaņu ticību.

"Habibs un viņa draugi regulāri norāda uz citu kļūdām, neredzot savas. Kā tiek pateikts kaut kas pret viņiem, tas uzreiz aizskar viņu jūtas un pārliecību. Viņi savu agresīvo uzvedību piesedz ar reliģiju. Rodas sajūta, ka viņiem pastāv tikai savi likumi, bet visu pārējo uzskati un pārliecība ir nepareiza un aizskaroša, jo tā neatbilst viņu vērtībām," sacīja Lobovs.

Makgregora draugs turpināja: "Man bija draugs Īrijā, kurš nācis no Sudānas. Lūk, viņš bija patiess un pārliecināts musulmanis. Bieži runājām par musulmaņu pieņemtajām paražām. Viņš nekad neuzspieda savu pārliecību citiem kā to dara Habibs. Habibs aiz tās slēpjas un visi, kuriem nav tādi paši uzskati kā viņam, ir slikti. Tā īsti musulmaņi nedara."

Kā zināms, Makgregora un Nurmagomedova naids aizsācies tieši Lobova dēļ. Par to varat lasīt ŠEIT.

Atgādināsim, ka 6. oktobrī UFC 229 šova ietvaros krievs Habibs Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica īru Konoru Makgregoru, aizstāvot vieglās svara kategorijas čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu