"Barcelona" Spānijas grandu cīņā sakauj Madrides "Real" (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luiss Svaress (centrā)
Luiss Svaress (centrā) Foto: Reuters/LETA

Spānijas futbola grandu duelī jeb "El Clasico" svētdien graujošu uzvaru izcīnīja "Barcelona", kas ar 5:1 (2:0) apspēlēja Madrides "Real". 

Trīs vārtus uzvarētāju rindās guva Luiss Svaress, kamēr pa vienam precīzam sitienam izcēlās Filipe Koutinju un Arturo Vidals. "Real" rindās vienīgos vārtus guva Marsēlu.

Pateicoties Koutinju un Svaresa vārtu guvumiem 11.un 30.minūtē, rezultāts vēstīja 2:0 par labu mājiniecei, ar šādu rezultātu arī noslēdzoties pirmajam puslaikam.

Pēc tam atlikušajās 45 minūtēs sākās ar Marsēlu vārtiem 50.minūtē un Madrides kluba situācija šķietami uzlabojās. Viesu cerības gan likvidēja divi Svaresa vārti 75.un 83.minūtē, kā arī Vidala precīzais raidījums 87.minūtē. Čīlietis spēlē iesaistījās vien 84.minūtē, bet jau pēc īsa brīža guva vārtus.

"Barcelona" šajā mačā nevarēja palīdzēt komandas lielākā zvaigzne Lionels Mesi, kuram ir rokas apakšdelma kaula lūzums.

Tāpat šī bija pirmā reize kopš 2007.gada, kad abu grandu principiālajā cīņā nepiedalījās nedz Mesi, nedz portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš šosezon pārstāv Turīnas "Juventus" vienību Itālijā.

Spānijas čempionāta vadībā ar 21 punktu desmit spēlēs atrodas "Barcelona", kam ar 19 punktiem seko Madrides "Atletico", bet trešā ar 18 punktiem ir Barselonas "Espanyol". Tikmēr "Real" ierindojas ļoti pieticīgajā devītajā pozīcijā ar 14 punktiem.

Tikmēr "Real" ar 14 punktiem deviņās spēlēs ir tikai piektā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu