Neķer pokemonus, bet gan Jēzu Kristu. Vatikāns izdod savu versiju Pokemon Go spēlei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imago/ScanPix

Vairāk nekā divus gadus pēc mobilās aplikācijas Pokemon Go palaišanas katoļu baznīca ir izveidojusi savu versiju mobilo spēļu sensācijai, tādējādi cerot piesaistīt reliģijai bērnus un jauniešus.

Spēlei ar nosaukumu Follow JC Go ir tāds pats princips kā slavenajai pokemonu spēlei, kurā, izmantojot GPS sekošanas un virtuālās realitātes funkciju, ir jānotver dažādi tēli - taču šoreiz nevis pokemoni, bet gan svētie un sakrāli elementi.

Kad spēlētāji ir notvēruši reliģiskos tēlus, viņiem jāatbild, kurš no Bībeles ir teicis konkrētu frāzi. Pareizi atbildot uz jautājumu, ir iespēja notverto tēlu pievienot savai "evaņģelizācijas komandai". Pašlaik lietotne ir pieejama "Google Play" un "App Store" lietotņu veikalos spāņu valodā, bet drīz tā būs pieejama arī angļu, itāļu un portugāļu valodā.

Foto: publicitātes

Katoļu banzīca cer, ka Follow JC Go varēs atkārtot Pokemon Go panākumus, kas kopš 2016. gada ir lejupielādēts vairāk nekā 500 miljonus reižu. Kā norāda Vatikāna pārstāvji, lai gan pāvests Francisks "nav pārāk tehnoloģisks cilvēks", viņš ir atbalstījis ideju apvienot tehnoloģijas ar reliģiju, rosinot jauniešu zināšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu