Tetovētā latviete Monami ar ģimenisku video atklāj gaidāmā bērniņa dzimumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ monamifrost

Pasaulslavenā latviešu modele Monami Frost sociālajos tīklos pirms neilga laiciņa paziņoja, ka ir otrā bērniņa gaidībās. Taču tagad sieviete dalījās ar sirsnīgu video, kurā atklāj gaidāma bērniņa dzimumu.

Frost bērniņa dzimumu atklāja interesantā veidā - uzspridzinot balonu, kas tagad ir kļuvis par arvien populārāku gaidāmā bērniņa dzimuma atklāšanas veidu visā pasaulē. Ja balonā ir zilas krāsas pildījums, nozīmē, ka gaidāms puisēns, savukārt, ja rozā - meitenīte.

Kā redzams Monami video, uzspridzinot balonu, modeli un viņas ģimeni apbēra rozā "lietus", kas nozīmē, ka viņa ir meitiņas gaidībās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

Komentētāji gan norāda, ka Monami pirmā meita Gabriela, kurai viņa kļuva par mammu 15 gadu vecumā, neizskatās pārāk priecīga par gaidāmā mazulīša dzimumu, jo, visdrīzāk, pasaulē labāk būtu gribējusi sagaidīt brāli.

Monami Frost (īstajā vārdā Irēna Straume) ir grāmatu autore un apģērbu dizainere, un lielāku atpazīstamību ieguvusi pateicoties savai visai košajai ārienei - tetovējumiem. Šobrīd viņa ir precējusies ar latvieti Anriju Straumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu