Saistībā ar bagāžas krāvēju streiku arī pirmdien atcelti airBaltic lidojumi starp Briseli un Rīgu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saistībā ar Briseles lidostas virszemes apkalpošanas uzņēmuma Aviapartner darbinieku streiku pirmdien atcelti visi Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic reisi starp Briseli un Rīgu, aģentūrai LETA pastāstīja airBaltic pārstāve Alise Briede.

No Briseles uz Rīgu bija paredzēti reisi pulksten 13.00 un pulksten 22.10, bet no Rīgas uz Briseli pulksten 7.30 un pulksten 16.35.

airBaltic nav informācijas, cik ilgi streiks varētu turpināties, pauda Briede.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka ceturtdienas, 25. oktobra, pēcpusdienā Briseles lidostā streiku pieteica bagāžas krāvēji, liekot atcelt vairākus desmitus reisu. Darbu pārtraukuši Briseles lidostu apkalpojošā uzņēmuma Aviapartner darbinieki, kurus neapmierina personāla trūkums.

"Tas bija spontāns darbinieku streiks," pavēstīja arodbiedrības pārstāvis, norādot, ka nav skaidrs, cik ilgs būs streiks.

Streiks ietekmējis visus ielidojušos un izlidojušos reisus, jo nav iespējams piekraut un izkraut lidmašīnas. Pasažieri ir spiesti doties prom no lidostas vai izlidot tikai ar rokas bagāžu.

Aviapartner apkalpo vairākus desmitus aviokompāniju, ieskaitot airBaltic.

Arī iepriekšējās trīs dienās tika atcelti visi airBaltic reisi starp Briseli un Rīgu.

Uzņēmuma Aviapartner streiks Briselē turpinās, tāpēc iespējama arī citu reisu atcelšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu