Iedzēris francūzis Vecrīgā mēģina nozagt no poda izrautu tūju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apsarmojusi tūja.
Apsarmojusi tūja. Foto: Ivars Soikāns/LETA

27. oktobrī pulksten 1.55 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja kādu manāmi iereibušu vīrieti Kalēju ielā, kurš rokās nesa no poda izrautu tūjas stādu. Apstākļu noskaidrošanai informācija nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas autopatruļai.

Tieši tobrīd garām brauca viena no Vecrīgā patrulējošām autopatruļām, kas apturēja operatīvo transportlīdzekli un nolēma aprunāties iespējamo pārkāpēju. Vīrietis, ieraugot policistus, stādu nometa pie netālu esošās ēkas.

Vienlaikus saņemta informācija no pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem par vīrieša veiktajām darbībām.

Datu pārbaudes laikā noskaidrots, ka viņš ir Francijas pilsonis. Tūristam izskaidrots, ka Vecrīgā ir izvietotas kameras, līdz ar to viņa pārkāpums ir piefiksēts.

Pārkāpējs sākotnēji noliedza izdarīto, taču vēlāk, kad atskārta, ka visapkārt ir videonovērošanas kameras, atzinās nodarījumā.

Francijas pilsonim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 100 eiro. Vīrietis sodu samaksāja ar bankas karti, pēc kā paņēma stādu un to nolika atpakaļ vietā, vēsta Rīgas Pašvaldības policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu