Zemgalē par divām savstarpēji nesaistītām slepkavībām apcietinātas piecas personas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizdomās par divu savstarpēji nesaistītu slepkavību pastrādāšanu Aucē un Jelgavā apcietinātas piecas personas, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Viens no bojāgājušajiem ir kāds vīrietis, kura līķis atrasts jūlijā Aucē, pie dzelzceļa stacijas. Vīrietim konstatētas vairākas durtas brūces. Izmeklējot kriminālprocesu, policija noskaidroja mirušā vīrieša identitāti un to, ka viņš jau vairākas nedēļas tika meklēts kā bezvēsts pazudušais.

Aizdomās par slepkavību pastiprinošos apstākļos oktobrī policija aizturējusi trīs aizdomās turētās personas, no kurām divas jau agrāk bijušas tiesātas. Visiem trim vīriešiem piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Savukārt oktobrī policija sākusi kriminālprocesu par kāda vīrieša slepkavību Jelgavā. Vīrietis jau septembra sākumā bija izgājis no savas dzīvesvietas Jelgavā un nebija atgriezies.

Veicot pirmstiesas izmeklēšanas darbības kriminālprocesā un nostiprinot pierādījumus, aizdomās par slepkavību aizturētas divas aizdomās turētās personas, bet vēlāk Jelgavas novada Platones pagasta mežā atrastas pazudušā vīrieša mirstīgās atliekas. Arī minētās personas ir apcietinātas. Abas personas agrāk jau ir tiesātas par citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Abos kriminālprocesos turpinās izmeklēšanas darbības, un izmeklēšanas interesēs plašāki komentāri pašlaik netiek sniegti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu