Parīzes "Saint-Germain" atkārto Eiropas rekordu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" (PSG) svētdien vietējā čempionāta ietvaros izcīnīja uzvaru arī 11.spēlē, pie viena atkārtojot arī Eiropas rekordu.

PSG futbolisti izbraukumā ar 2:0 (0:0) uzveica Marseļas "Olympique".

Abus vārtus viesi guva otrajā puslaikā, kad ar precīziem sitieniem izcēlās Kilians Mbapē un Juliāns Drakslers.

Līdz ar to PSG joprojām ir vienīgā komanda šīs sezonas Francijas čempionātā, kas vēl nav zaudējusi punktus. Šosezon neviena cita vienība no vadošajām piecām Eiropas futbola līgām ko tādu nav paveikusi.

Ar šo uzvaru PSG ir atkārtojusi Eiropas rekordu starp kontinenta piecām vadošajām futbola līgām, jo 1960./61.gadā sezonu ar 11 panākumiem pēc kārtas sāka arī Anglijas klubs Totenhemas "Hotspur".

Zīmīgi, ka dienu pirms šī mača Marseļas klubs pagarināja līgumu ar galveno treneri Rudi Garsija, kura kontrakts tagad ilgs līdz 2021.gadam.

Tikmēr sestdien ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja PSG tuvākā sekotāja "Lille", kas savā laukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja "Caen". Aizvadītajā nedēļas nogalē pie panākuma tika arī "Montpellier", kas viesos ar 3:0 (2:0) pārspēja "Toulouse" futbolistus.

Francijas čempionāta kopvērtējumā PSG ieguvusi maksimāli iespējamos 33 punktus 11 spēlēs, kamēr ar 25 punktiem seko "Lille", bet pirmo trijnieku ar 22 punktiem noslēdz "Montpellier". Savukārt Lionas "Olympique" ar 20 punktiem ir ceturtā, kamēr piekto vietu ar 19 punktiem ieņem Marseļas klubs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu