"Cavaliers" līderis Lavs savainojuma dēļ varētu izlaist vairāk nekā mēnesi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Lavs
Kevins Lavs Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas "Cavaliers" amerikāņu uzbrucējs Kevins Lavs savainojuma dēļ varētu nespēlēt vairāk nekā mēnesi.

Kā ziņo medijs ESPN, Lavam ir kreisās kājas pirksta savainojums, ar kuru basketbolists cīnās jau kopš pirmssezonas.

Līdz šim klubs un komandas ārsti izmantoja īstermiņa risinājumus, lai mazinātu sāpes pirkstā, taču šobrīd tās kļuvušas lielākas, kā rezultātā pieņemts lēmums Lavam iedot vairāku nedēļu pauzi, lai viņš varētu sadziedēt traumu.

Tas saistīts arī ar "Cavaliers" neveiksmīgo sezonas sākumu, jo aizvadītās sezonas fināliste šobrīd ir vienīgā komanda līgā, kas nav izcīnījusi uzvaras, ciešot sešas neveiksmes pēc kārtas un ieņemot loģisku pēdējo vietu Austrumu konferencē.

Pašlaik 30 gadus vecais Lavs nespēlēja pēdējās divās "Cavaliers" spēlēs, bet klubs nedēļas nogalē pārtrauca darba attiecības ar kādreizējo galveno treneri Taironu Lū.

Jau ziņots, ka Lavs šajā vasarā pagarināja līgumu ar "Cavaliers" uz četrām sezonām par 120 miljoniem ASV dolāru (107,3 miljoni eiro). Jaunais līgums stāsies spēkā ar nākamo sezonu.

Lavs aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā 59 spēlēs vidēji guva 17,6 punktus un izcīnīja 9,3 atlēkušās bumbas, bet izslēgšanas turnīrā viņam 21 mačā caurmērā 14,9 punkti un 9,7 bumbas zem groziem.

Lavs "Cavaliers" komandu pārstāv kopš 2014.gada, aizpērn kļūstot par NBA čempionu. Pirms tam viņš sešas sezonas spēlēja Minesotas "Timberwolves" vienībā.

Pēc tam, kad šajā vasarā "Cavaliers" komandu pameta tās spožākā zvaigzne Lebrons Džeimss, kluba vadība vēlējās nodrošināt ilgtermiņa līgumu ar Lavu, lai viņš nākamajā gadā neizvēlētos brīvā aģenta ceļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu