"Notikušais nav saistīts ar alkoholu," vietējie komentē Ogrē sabrauktā vīrieša gadījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dīzeļvilciens Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā
Dīzeļvilciens Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā Foto: Zanda Seņkova/LETA

Stūrīšu gatves dzelzceļa pāreja Pārogrē, uz kuras notika letālais negadījums pagājušajā piektdienā, neesot bīstama, tā uzskata vietējie iedzīvotāji, informē LNT raidījums Degpunktā. 

Vīrietis, šķērsojot dzelzceļa pārbrauktuvi, pakļuvis zem vilciena riteņiem, vēlāk slimnīcā miris no gūtajām traumām, jau iepriekš ziņoja mediji. 

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka iestājoties ziemai, ātrāk kļūst tumšs, lai gan vilcienu uz pārbrauktuves var viegli saskatīt, jāuzmanās, kur likt soļus, ejot pāri pārejai. Tomēr par letāliem gadījumiem uz šīs pārejas pēdējā laikā neesot dzirdēts.

Kāda vietējā iedzīvotāja informējusi, ka pazinusi bojā gājušo vīrieti. Viņa atceras, ka vīrietis esot "lāga vīrs". Notikušais nebija saistīts ar alkoholu, bet visticamāk, ka vīrietis nebija paspējis šķērsot sliedes invaliditātes dēļ, informē raidījums Degpunktā. 

Bojā gājušajam bijušas divas meitas, kas dzīvojot ārzemēs un sieva, kas nespēj piecelties no gultas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu