Basketbolists Aigars Šķēle kļuvis par tēti; viņa mīļotā atvasei velta aizkustinošus vārdus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbolists Aigars Šķēle ar sociālo tīklu starpniecību saviem sekotājiem pavēstīja priecīgu ziņu - viņš 26. oktobrī kļuvis par tēti dēlam, kuram dots vārds Adrians.

"Ģimene kļūst lielāka! Esi sveicināts, mūsu jaunākais un mīlīgākais ģimenes papildinājums Adrians! Mēs tevi ļoti mīlam," pie fotogrāfijas, kurā Šķēle pozē kopā ar savu mīļoto sievieti Beāti Katrīnu un mazuli, rakstīja basketbolists.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aigars (@aigarsskele) on

Par ģimenes pieaugumu savos sociālajos tīklos vēstīja arī viņa mīļotā, kura publicēja pirmo fotogrāfiju ar jaundzimušā pēdiņu, un veltīja viņam aizkustinošus vārdus.

"Un pēkšņi viss cits liekas mazsvarīgs. Tu - mana labākā dzimšanas un vārda dienas dāvana, atnāci 26.10.2018. Dēliņ, paldies tev, paldies, ka māci man būt par mammu, par citādu būtni, kāda biju līdz šim. Tu esi mana un tēta lielākā laime," rakstīja Beāte Katrīna.

Savukārt iepriekšējā ierakstā sieviete pajokoja, ka "mazais rāda raksturu jau puncī", jo nav vēlējies ierasties pasaulē 25. oktobrī, kad Beātes svin vārda dienas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu