Valters Frīdenbergs pavadīts mūžībā kāzām paredzētajā tērpā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
valters frīdenbergs
valters frīdenbergs Foto: Zane Bitere/LETA

Pēc ilgas cīņas ar vēzi 17. oktobrī 30 gadu vecumā mūžībā aizgāja mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs, no kura atvadīšanās notika 26. oktobrī Rīgas krematorijas Lielajā zālē. Atvadu dienas vakarā Latvijas 1. rokkafejnīcā notika mūziķa piemiņai veltīts koncerts, kurā izdevumam "Privātā dzīve" Valtera līgava dalījās atmiņās par mīļoto.

Pirms aiziešanas mūziķis ir pārdzīvojis, ka viņa bērēs visi skums, tādēļ lūdzis, lai tiek sarīkota ballīte un visiem ir jautri.

"Valters bija izvēlējies mani... Un tas man dod iekšēju mieru," pēc atvadām izdevumam sacīja viņa līgava Kristīne Paegle.

Abi iepazinās 2012. gada decembrī, kad Valters ar Agnesi no "Dzeguzītes" organizēja grāmatas prezentāciju. Pāris gatavojās precēties, bet liktenis lēma citādi. Valteram patika latviskais un tautiskais, tādēļ, kā pastāstīja Kristīne, Valters mūžībā tika pavadīts kāzām domātajā latviešu zīmola Mayra linu kreklā ar latvju rakstiem izrakstītu apkaklīti.

"Es šovakar mēģinu smaidīt. Lai gan ir skumji, visu draugu un paziņu acīs redzu Valtera silto smaidu. Viņš ir šeit, un viņš mūs stiprina... Ar savu balsi, kas skanēs ilgi... Ar savu vēlmi dzīvot, ar pozitīvajām atmiņām par viņu," atmiņās dalījās Kristīne.

Fotogalerija: Atvadīšanās no pāragri mūžībā aizgājušā Valtera Frīdenberga

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu