Lesteras ''City'' īpašnieka helikoptera avārijā bojā gājusi arī Taizemes skaistumkaraliene (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ zara_nusara

27. oktobrī helikoptera katastrofā pie Anglijas futbola premjerlīgas komandas Lesteras "City" stadiona bojā gājis kluba prezidents un miljardieris Vičajs Sivathanaprapha. Kā noskaidrots pāris dienas vēlāk, avarējušajā helikopterā kopā ar vīrieti atradās arī Taizemes skaistumkaraliene.

Kā ziņo ārvalstu mediji, helikopters laikposmā no pulksten 20.30 līdz pulksten 20.45 pēc vietējā laika pacēlās no komandas stadiona un nogāzās turpat blakus esošajā stāvvietā. Pēc aculiecinieku stāstītā, helikopteram radās problēmas ar astes propelleru.

Bez miljardiera helikopterā atradās vēl četri pasažieri, tostarp arī Taizemes skaistumkaraliene Nusara Suknamai (33). Viņa ieguva titulu 2005. gadā, bet pēc tam izlēma neturpināt modeles karjeru un iekārtojās darbā pie Sivathanaprapha. Lai gan nav īsti skaidrs, kādus pienākumus Nusara pildīja, izskan versijas, ka viņa bija kluba prezidenta personīgā asistente un dzīvoja Bangkokā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusara Suknamai (@zara_nusara) on

Tāpat par katastrofas upuriem kļuva pilots Ēriks Svafers un viņa palīdze Izabella Roza Lehoviča. Abus saistīja ne vien profesionālas, bet arī personīga rakstura attiecības - abi bija pāris jau 10 gadus un šogad nopirka kopīgu māju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusara Suknamai (@zara_nusara) on

Fotogalerija: Helikoptera avārijas vieta pie Lesteras

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu