"Rīgai" iebilstot pret pārspēli, "Liepāja" saņem tehnisko zaudējumu OHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Liepājas hokejisti
Liepājas hokejisti Foto: Guntis Lazdāns/lhf.lv

"Optibet" Latvijas hokeja līgas (OHL) komanda "Liepāja" saņēmusi tehnisko zaudējumu mačā, kuru nepabeidza salūzušas ledus tīrāmās mašīnas dēļ.

Jau ziņots, ka 17.oktobrī norisinājās Latvijas čempionāta mačs, kurā "Liepāja" savā laukumā tikās ar hokeja skolu "Rīga", bet tehnisku iemeslu dēļ tas netika pabeigts, mājiniekiem pēc diviem periodiem atrodoties vadībā ar 2:1.

Pārtraukumā starp otro un trešo periodu salūza ledus tīrāmā mašīna, kā rezultātā laukuma ledū tika ierauti robi, tādējādi maču nevarēja turpināt.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārlietu komisijas (DK) sēdē pagājušajā ceturtdienā tika nolemts, ka komandām būs jāaizvada pārspēle Rīgas pilsētas robežās, bet visi izdevumi jāsedz Liepājas komandai. Abiem klubiem par spēles norises laiku un vietu bija jāziņo līdz 9.novembrim.

Tiesa, "Rīga" nepiekrita LHF DK lēmumam, un otrdien LHF Valde nolēma "Liepājai" piešķirt tehnisko zaudējumu.

Līdz ar to "Rīga" 12 spēlēs tagad iekrājusi 21 punktu, kas tai ļāvis pakāpties uz trešo pozīciju OHL kopvērtējuma tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu