Vīrietis salauž RD stāvvietas barjeru; ar novērošanas kameru palīdzību vainīgo atrod un aiztur

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien, 28. oktobrī, kāds vīrietis salauzis Rīgas domes stāvvietas barjeru. Izmantojot Rīgā izvietotās kameras, policija vainīgo atrada un aizturēja - vēsta Rīgas pašvaldības policija.

28. oktobrī neilgi pirms pulksten četriem Rīgas pašvaldības policijas Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki caur kameras aci ievēroja divus vīriešus pie Rīgas domes stāvvietas.

Viens no viņiem lauza Rīgas domes stāvvietas barjeru un pēc tam metās bēgt. Likumsargi sazinājās ar pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem, kas caur kamerām abas personas atrada un deva norādes policistiem par viņu bēgšanas maršrutu.

Abi vīrieši tika aizturēti pie naktskluba "Just". Turpat tika atpazīta vainīgā persona, kas atvesta atpakaļ uz notikuma vietu. Otrs vīrietis pēc preventīva rakstura pārrunām varēja doties mājās.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu