Medijs: "United" janvāra transfēru logā tēriņiem gatavi atvēlēt 100 miljonus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: Reuters/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" vadība gatava piešķirt ievērojamus finansiālos līdzekļus sastāva papildināšanai janvāra pārēju periodā, vēsta Lielbritānijas medijs The Guardian.

Galvenā izvēle būs komandas galvenā trenera portugāļa Žuzē Mourinju rokās - ja viņa izvēlētais/ie spēlētājs/i būs pieejams/i transfēru tirgū, kluba rīcībā būs pieejami 100 miljoni eiro to iegādei.

Kā zināms, Mourinju regulāri publiski kritizē kluba vadību, ka tā nepiešķirot pietiekami daudz līdzekļu sastāva uzlabošanai, kas novedis pie tik slikta sezonas sākuma.

"United" šobrīd premjerlīgas kopvērtējumā pēc 10 aizvadītiem mačiem ieņem sev necilo 8. vietu ar 17 izcīnītiem punktiem.

Kā galveno pozīciju, kurā komandai būtu jāpastiprinās, treneris min centra aizsarga posteni, jo pēc viņa domām, esošie spēlētaji Kriss Smolings un Viktors Lindelofs nav spējīgi demonstrēt to sniegumu, ko no viņiem prasa.

Mourinju interešu lokā šobrīd atrodas Minhenes "Bayern" aizsargs Žeroms Boatengs, kurš šajā sezonā zaudējis vietu starta vienpadsmitniekā, noskatīts arī Madrides "Real" pārstāvis Rafaels Varāns un Anglijas izlases aizsargs no Lesteras "City" Harijs Magvairs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu