Nurmagomedova un Meivezera cīņa, visticamāk, nenotiks; norit sarunas ar UFC leģendu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dana Vaits (no labās) un Habibs Nurmagomedovs
Dana Vaits (no labās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

UFC ("Ultimate Fightning Championship") prezidents Dana Vaits sarunā ar TMZ Sports paziņojis, ka čempions vieglajā svarā krievs Habibs Nurmagomedovs ar leģendāro amerikāņu bokseri Floidu Meivezeru cīnīsies vien tad, ja duelis norisināsies pēc MMA (Mixed Martial Arts) noteikumiem.

"Ja viņš (Meivezers - red.) patiešām grib cīnīties, lai viņš nāk uz UFC. Mūsu plānos nav atkal aizvadīt boksa maču – vienreiz jau to darījām un ar to pietiek. Ja Floids vēlas cīnīties, lai nāk pie mums. Tur viņš saņems īstu cīņu," sacīja Vaits.

Iepriekš gan Nurmagomedovs izteicās, ka vēlas boksa maču ar Meivezeru aizvadīt Maskavā, Lužņiku stadionā, uzstādot pasaules rekordu.

Tikmēr pēc neoficiālas informācijas tiek ziņots, ka šobrīd tiek vestas sarunas starp Nurmagomedova pārstāvjiem un leģendāro UFC cīkstoni no Kanādas Džordžu Sentpjēru.

"Cīņa Habibs – Sentpjērs atrodas pārrunu procesā. Tā ir vienīga informācija, kas šobrīd ir pieejama,"  vēsta MMA Dagestan twitter.com konts.

Zīmīgi, ka MMA Dagestan profilā pirmajā izskanēja informācija, ka tiks aizvadīta Nurmagomedova un Makgegora cīņa.

Sentpjērs pēdējo ciņu aizvadīja 2017. gada novembrī, ka pieveica Maiklu Bīsplingu, nosargājot UFC čempiona godu vidējā svara kategorijā. Vēlāk gan 37 gadus vecais kanādiets pavēstīja par veselības problēmām, nepiedaloties UFC rīkotajās sacensībās.

Sentpjērs bijis čempions arī svara kategorijā no 70. - 77. kilogramiem (welterweight) un tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem MMA cīkstoņiem. Savu skatītako cīņu, vadoties pēc pay per view radītajiem, viņš aizvadīja 2009. gadā ar Alvesu - toreiz tās translācījas iespējas iegādājās 1,3 miljoni skatītāju.

Atgādināsim, ka 6. oktobrī UFC 229 šova ietvaros krievs Habibs Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica īru Konoru Makgregoru, aizstāvot vieglās svara kategorijas čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Šobrīd notiek incidenta izmeklēšana, kuru veic Nevadas štata sporta komisija. Gan Nurmagomedovam, gan Makgregoram piespriestas diskvalifikācijas no cīņām ASV uz izmeklēšanas laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu