Dzērājšoferis cenšas atpirkties ar 400 eiro; neatskārš, ka tiek filmēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kādam kungam Rīgā pēc kārtīgas vīna baudīšanas sagribējies pabraukt ar auto. Lai arī pavisam drīz viņš nonācis policistu rokās, sods par auto stūrēšanu reibumā nu ir viņa mazākā problēma - vēsta LNT raidījums Degpunktā.

Bijis dienas vidus un policijas patruļauto stāvējis pie sarkanās gaismas. Tad durvis negaidīti vēris kāds sašutis autovadītājs un norādījis, ka viņš pamanījis citu vadītāju, kurš pie stūres atrodas manāmā alkohola reibumā.

Atverot automašīnas durvis, policisti uzreiz sajuta grādīgās dziras smārdu. Autovadītājs pat nenoliedza, ka ir lietojis alkoholu, un uzreiz ķērās vērsim pie ragiem - proti, tvēra pēc maka un piedāvāja 100 eiro kukuli, lai likumsargi notiekošajam uzgrieztu muguru.

Kārtības sargi norādījuši, ka šāds žests var tikai pasliktināt situāciju, atņēmuši vadītājam auto atslēgas un uzaicinājuši viņu apsēsties patruļauto līdz notikuma vietā ieradīsies ceļu policisti.

Patruļauto dzērājšoferis atklāja, ka viņš devies uz Mežciemu un ka ir izdzēris tikai divas pudeles vīna. Drīz vien aizturētais centies iežēlināt kārtībsargus ar jau 400 eiro. Vīrietis vēlāk norādīja, ka viņa automašīnā varēšot salasīt vēl 300 eiro.

Acīmredzot likumpārkāpējs pat neiedomājās, ka policistiem pie uniformas ir piestiprinātas videokameras, kas fiksē visu kukuļdošanas procesu - vēsta televīzijas raidījums.

Neatlaidīgie centieni izmukt no soda beigušies pavisam citādi nekā plānojis pats pārkāpējs. Pēc īsa laika notikuma vietā ieradušies ceļu policisti, kuri piefiksējuši veikto pārkāpumu, savukārt vēl brīdi vēlāk – Valsts policijas satiksmes noziegumu izmeklēšanas biroja darbinieki.

Par centieniem piekukuļot inspektorus ierosināta krimināllieta un šoferim nu būs jāstājas tiesas priekšā. Visticamāk, tikai izguļot dzērumu, kungs atskārtis, ka nepatikšanas, kas draud par auto stūrēšanu dzērumā, ir vien tīrais sīkums salīdzinājumā ar situāciju, kādā viņš nu nonācis - stāsta raidījums Degpunktā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu