Ķēniņam rezultatīva piespēle Šveices čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien veica rezultatīvu piespēli Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) regulārā čempionāta mačā.

Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" otrdien izbraukumā ar 6:4 (0:1, 5:1, 1:2) pārspēja Ženēvas "Servette" hokejistus un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Latvieši šajā spēlē 47.minūtē rezultatīvi asistēja komandas sesto vārtu guvumā, kad Torijs Mičels uzstādīja spēles galarezultātu.

Ķēniņš šajā spēlē laukumā pavadīja 21 minūti un deviņas sekundes, kuru laikā veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon viņš 16 mačos izcēlies ar trim vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Zīmīgi, ka latvietis četrus rezultativitātes punktus iekrājis pēdējās trijās spēlēs.

Tikmēr uzvar izcīnījusi Latvijas izlases pamatvārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Šveices vicečempione "Lugano", kas savā laukumā ar 4:2 (1:2, 3:0, 0:0) uzveica "Bern", arī gūstot trešo panākumu pēc kārtas.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 24 no 26 metieniem. Šosezon viņš 13 spēlēs vidēji ielaidis 2,25 ripas un atvairījis 93,13% metienu.

Savukārt citā otrdienas spēlē uzvaru guvusi arī vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētā Langnau "Tigers", kas savā laukumā ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) pārspēja čempioni Cīrihes "Lions", tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas.

Punnenovs atgriezies no savainojuma izārstēšanas, taču tāpat kā Melnalksnis otrdien laukumā viņš nedevās.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 33 punktiem 16 spēlēs ieņem "Biel-Bienne", bet augstajā otrajā vietā ar 27 punktiem 14 mačos ir "Tigers". Tikmēr "Lausanne" ar 22 punktiem 16 cīņās ir septītā, kamēr uzreiz aiz tās ar 21 punktu 14 spēlēs ir "Lugano".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu