Slavenas Latvijas skaistules pulcējas iedvesmojošā sarunu vakarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

30. oktobrī konceptveikalā IMAGEHOUSE norisinājās dermokosmētisko produktu ražotāja Eucerin rīkotais sarunu iedvesmas vakars kopā ar mākslinieci Elitu Patmalnieci un vīna ekspertu, maratona kustības aizsācēju Latvijā Aigaru Nordu. Pasākumu apmeklēja Latvijas sabiedrībā pazīstamas sievietes, kuras ar saviem darbiem un panākumiem spējušas iedvesmot arī savus domubiedrus.

Pasākuma laikā par saviem ikdienas darbiem un lietderīgā apvienošanu ar nepieciešamo pieredzē dalījās Elita Patmalniece un Aigars Nords. Pasākuma moderators, kas atraisīja klātesošos viesus uz diskusiju un sarunām, bija žurnālists Haralds Burkovskis.

Iedvesmas sarunu vakaru apmeklēja sabiedrībā zināmas sievietes, kuras ar saviem panākumiem likušas noprast, ka spēj apvienot patīkamo ar lietderīgo jeb spējušas savienot ikdienas darbus ar personīgo pieredzi labsajūtas veicināšanai.

Aigara Norda un Elitas Patmalnieces sarunās klausījās un iesaistījās tādas sabiedrībā zināmas sievietes kā māksliniece Ieva Bondare, TV raidījumu vadītāja Grēta Gorjučko, dizainere Natālija Jansone, aktrise Vita Baļčunaite, pasākumu rīkotāja Ieva Koha-Zeltiņa, stiliste Liene Stūraine un citas.

Fotogalerija: Iedvesmu sarunu vakars

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu