Chevrolet radījis sacīkšu auto Camaro elektrisko versiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šī gada 2. novembrī SEMA šovā Lasvegasā Chevrolet prezentēs jauna koncepta auto eCOPO Camaro. Elektriskā auto jauda būšot mērāma 700 zirgspēkos.

Pirmais COPO Camaro tika uzbūvēts 1969. gadā kā ideāls sacīkšu auto. 49 gadu laikā tas nav mainījies.  Par godu piecdesmitajai jubilejai, klajā tiks laists pilnībā elektrizēts eCOPO Camaro.

General Motors jauno auto konceptu izstrādājuši kopā ar Hancock un Lane Racing komandām. Papildus jaunā auto radīšanā piedalījušies pārstāvji no Shock and Awe Racing, kā arī vairāki studenti no Vašingtonas Bothelas universitātes tehnoloģiju fakultātes. Šobrīd notiek intensīvi testa braucieni. 

Kā ziņo portāls Drivetribe, auto modeļa radīšanā tika izmantotas visas jaunākās tehnoloģijas. Piemēram, tam būs ātrs uzlādēšanās 800 voltu akumulators, kas sastāv no četriem 200 voltu moduļiem. Šie moduļi ir uzstādīti zem aizmugurējiem sēdekļiem un bagāžas nodalījumā, lai nodrošinātu optimālu svara sadalījumu un labāku auto saķeri ar braucamo virsmu. Visu laiku tiek uzraudzītas akumulatora temperatūras, kā arī tiek nodrošināta to vispārējā aizsardzība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu