Indrašis rezultatīvs "Dinamo" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: khl.com

Latvijas hokejists Miks Indrašis trešdiena veica rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, kaldinot viņa pārstāvētās Maskavas "Dinamo" vienības uzvaru.

"Dinamo" pretinieku laukumā ar 4:3 (1:2, 1:0, 1:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Indrašis spēlēja 19 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā veica vienu rezultatīvu piespēli, divreiz meta pa vārtiem un uzvarēja deviņos no 18 iemetieniem.

Latvijas hokejists ar rezultatīvu piespēli izcēlās "Dinamo" otrajā vārtu guvumā, kad vairākumā ar precīzu metienu izcēlās Artjoms Volkovs. Iepriekš gan rezultāts vēstīja 2:1, jo mājiniekiem vārtus guva Jonass Natinens un Andrejs Sergejevs, bet "Dinamo" rindās mazākumā precīzs bija Vladimirs Brjukvins.

Noslēdzošajā trešdaļā Dmitrijs Kagarļickis panāca 3:2 "Dinamo" labā, tomēr neizšķirtu rezultātu padarīja Jūso Pūstinens. Spēle turpinājās papildlaikā, kad viesiem uzvaru nodrošināja Iļja Ņikuļins.

"Dinamo" otro reizi sezonā guva divas uzvaras pēc kārtas, kamēr "Ņeftehimik" cieta trešo neveiksmi pēdējo četru maču laikā.

Indrašis šosezon 24 spēlēs guvis astoņus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles. Viņš ir "Dinamo" trešais rezultatīvākais uzbrucējs.

Tikmēr citā mačā Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" ar 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) pretinieku laukumā piekāpās līgas līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Kalniņš nospēlēja visu maču un atvairīja 26 no 29 pretinieku mestajām ripām.

Lai arī "Jokerit" spēles pirmās trešdaļas devītajā minūtē pēc Marko Antilas vārtu guvuma izvirzījās vadībā, mača turpinājumā sekoja trīs mājinieku vārti, izceļoties Iļjam Krikunovam, Naidželam Dousam un Denam Sekstonam.

Līdz ar to "Avtomobilist" guva 23.uzvaru šīs sezonas 24 mačos un piekto pēc kārtas, kamēr "Jokerit" šī bija sestā neveiksme.

Rietumu konferences vadībā ar 38 punktiem 23 spēlēs ir CSKA, no kuras par vienu punktu atpaliek SKA, kamēr trešā ar 35 punktiem 22 mačos ir "Jokerit". Savukārt sestā ar 24 punktiem 24 cīņās ir Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Tālāk Rīgas "Dinamo" ar 21 punktu 23 dueļos noslēdz pirmo astoņnieku, vienu vietu zemāk atrodas Maskavas "Dinamo" ar tikpat punktiem 25 cīņās, bet 11.pozīcijā ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas sakrājusi 17 punktus 24 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 46 punkti 24 mačos, bet 34 punkti 23 spēlēs ir Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr devītajā vietā ar 22 punktiem 22 dueļos ir Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā "Kuņluņ Red Star"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu