Ugunsgrēkā Zolitūdē bojā gājusi sieviete, kas nespējusi izglābties vecuma dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Otrdien ziņots, ka ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz kādu dzīvojamo ēku Zolitūdē, kurā izcēlies ugunsgrēks un bojā gājis viens cilvēks. Noskaidrots, ka bojā gājusī ir sieviete, kas visticamāk nav spējusi pamest dzīvokli, ziņo LNT raidījums Degpunktā. 

Mājas iedzīvotāja, kas dzīvojusi stāvu augstāk par dzīvokli, kurā izcēlies ugunsgrēks, stāsta, ka nesapratusi, kas notiek, domājusi, ka viņas balkonā kaut kas deg. Vēlāk secinājusi, ka deg apakšējais dzīvoklis. Sagaidījusi glābējus, sieviete nogādāta drošībā, pēc tam viņas dzīvoklis izmantots glābšanas darbiem.

Pēc liesmu nodzēšanas, dzīvoklī atrast pavecākas kundzes ķermenis, kas bijis jau krietni apdedzis. Vietējie uzskata, ka sieviete nav spējusi izglābties vecuma dēļ. Sievietes identitāti vēl būs jānoskaidro. 

Izskanējuši pieņēmumi, ka ugunsgrēks varējis izcelties gultā smēķētas cigaretes dēļ, taču vietējie uzsver, ka kundze bijusi kārtīga, tāpēc netic šādai versijai. Otrs variants varētu būt elektrības īssavienojums, taču īstais iemesls vēl tiks izmeklēts, ziņo raidījums Degpunktā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu