Balcera pārstāvētā "Senators" AHL mačā apspēlē Jevpalovu un "Rocket"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" komanda trešdien izcīnīja uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, viesos ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) apspēlējot cita Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Lavālas "Rocket".

Balcers šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču izpildīja divus metienu pa pretinieku vārtiem, un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Arī Jevpalovs šoreiz nebija rezultatīvs, viņam veicot trīs metienus pa vārtiem, bet spēli Latvijas hokejists noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Balcers šosezon desmit spēlēs ir guvis četrus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, kamēr Jevpalovs tikpat mačos guvis vienus vārtus.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar 11 punktiem astoņās spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur septītā starp astoņām vienībām ar deviņiem punktiem 11 spēlēs ir Hēršijas "Bears" vienību, kurā spēlē aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 13 punktiem desmit cīņās ir vārtsarga Edmunda Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr trešo pozīciju ar desmit punktiem desmit spēlēs ieņem "Senators", bet septītā ar septiņiem punktiem ir "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu