Keita Midltone pārsteidz ar šmaugu vidukli un sportisku stiliņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Keita Midltone
Keita Midltone Foto: Adrian Dennis/PA Wire/PA Images/Scanpix

Neskatoties uz to, ka Kembridžas herociegene Keita Midltone nesen laida pasaulē trešo bērnu, viņa jau ir atguvusi izcilu formu. Janākais video, kurā Midltone sevi parāda no sportiskās puses, internetā izpelnījās lielu atzinību.

Midltone ar vīru, princi Viljamu, apmeklēja Coach Core programmu, kas paredzēta, lai apmācītu jauniešus kļūt par sporta treneriem un iedrošinātu nākamās paaudzes sportistus.

Kembridžas hercogiene, kura parasti pārsteidz ar eleganci, šoreiz izvēlējās melnu džemperi un melnas džinsas, kurām bija pieskaņojusi melnus augstapēžu zābakus ierasto kurpju vietā.

Foto: Adrian Dennis / PA Wire/PA Images

Pāris piedalījās dažādās spēlēs, klātešosajiem esot pārsteigtiem par Midltones labajām tenisa prasmēm. Arī sociālo tīklu lietotāji metās slavēt Midltoni par viņas vienkāršību un imidža maiņu, norādot, ka Midltonei "ļoti piestāv melna krāsa un sportisks stils".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach Core (@wearecoachcoreuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach Core (@wearecoachcoreuk) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu