Smits vēlas pamest "Cavaliers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" uzbrucējs Dž. R. Smits pēc viena no treniņiem sarunā ar žurnālistiem atklājis, ka vēlas tikt aizmainīts.

Smita loma komandā šīs sezonas ietvaros ir ievērojami mazinājusies. Pirmajās trīs sezonas spēlēs viņš laukumā tika vien uz četrām minūtēm, bet nākamajās divās attiecīgi uz 18 un 20. Pēdējo maču laikā gan viņš atkal zaudējis vietu rotācijā.

Uz jautājumu, vai viņš vēlas tikt aizmainīts, Smits atbildēja apstiprinoši: "Noteikti. Man nav nekas pretī, ja mana loma tiek samazināta vai tieku nomainīts. Bet tad vismaz ar mani tas būtu jāizrunā. Tā sajūta, ka tu vienu dienu spēlēsi, bet nākamajā vienkārši nespēlē... neviens nevar man ielūkoties acīs un to pateikt? Tas ir necienīgi."

"Viņi mani nevēlas sastāvā. Viennozīmīgi, ka viņi zina, ka es vēlos prom," piebilda Smits.

Smits "Cavaliers" rindas pārstāv jau piekto sezonu, pirmo četru laikā vidēji laukumā pavadot 28 minūtes. Šajā sezonā viņa spēles laiks ir 12 minūtes, kuru laikā izcēlies ar 2,5 punktiem.

Pēdējo četru gadu NBA fināliste "Cavaliers", kuru vasarā atstāja tās līderis Lebrons Džeimss, kurš pārcēlās uz Losandželosas "Lakers", aizvadītajos septiņos mačos izcīnījusi tikai vienu uzvaru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu