Kaimiņš aizejošajiem Saeimas deputātiem: Daudzi no jums šeit vairs nekad neatgriezīsies (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uz savu pēdējo sēdi šodien sanāca 12. Saeima, un divas trešdaļas no aizejošā parlamenta deputātiem darbu jaunajā sasaukumā neturpinās. Sēdes laikā izcēlās arī nelieli asumi - vēsta TV3 Ziņas.

Kā zināms, darbu zaudējušajiem deputātiem pienākas arī iespēja mīksti piezemēties, proti, viņi saņems pabalstus trīs mēnešalgu apmērā, kas kopumā ir kādi 9000 eiro katram.

Vēlēšanās uzvarējušie nekautrējās zaudējušajiem norādīt viņu vietu.

"Varbūt kāds nav pamanījis, bet ir pēdējā deputātu sēde. Daudzi no jums šeit vairs nekad, nekad dzīvē neatgriezīsies," teica Artuss Kaimiņš ("KPV LV").

Savukārt Saeimas deputāts Valdis Kalnozols (ZZS) attrauca: "Jaukais cilvēks, kurš ir apmanījis tautu, iepūšot viņai miglu acīs, un jūtas tagad apmierināts, ka viņš ir apmanījis tautu."

Nākamajā Saeimā neiekļuvušais deputāts Kalnozols sacīja, ka parlamentu pamet ar labi padarīta darba sajūtu.

Pēdējā darba diena šodien bija 66 deputātiem. Daži gan teorētiski jaunajā Saeimā varētu iekļūt, ja priekšā esošie kļūs par ministriem.

Līdz ar mandātu deputāti zaudēs pielaidi valsts noslēpumam, Saeimas caurlaidi, diplomātisko pasi un citas privilēģijas - informē TV3 Ziņas.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu