Karsuma un Daugaviņa "Spartak" pārtrauc trīs zaudējumu sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HC Spartak

Latvijas izlases uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda ceturtdien izcīnīja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

Spartak" viesos ar rezultātu 4:3 (0:1, 2:2, 2:0) pārspēja Ufas "Salavat Julajev", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Karsums šajā duelī uz ledus pavadīja 14 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja vienā no trim iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Tikmēr Daugaviņš 18 minūtēs un 17 sekundēs bloķēja divus metienus, tikdams pie neitrāla lietderības koeficienta.

Karsums šajā sezonā 22 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, kamēr Daugaviņš 25 mačos iemetis sešus vārtus un asistējis astoņos rezultatīvos uzbrukumos.

Turpretī neveiksmi ceturtdien cieta aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas viesos ar rezultātu 2:7 (1:3, 0:3, 1:1) kapitulēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībai, ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Kulda šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu, tikdams pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Latvijas aizsargs šosezon 25 spēlēs guvis divus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Tāpat zaudējumu cieta aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas viesos ar 1:4 (0:0, 0:2, 1:2) piekāpās Minskas "Dinamo". Rēdlihs līdz sezonas beigām ievietots KHL savainoto spēlētāju sarakstā.

Turpretī pie trešās uzvaras pēdējās četrās spēlēs tikusi Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard", kas savā laukumā ar rezultātu 4:3 (2:0, 1:2, 1:1) pārspēja Vladivostokas "Admiral".

Rietumu konferences vadībā ar 38 punktiem 23 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par vienu punktu atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 35 punktiem 22 mačos ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 26 punktiem 25 cīņās ir Maskavas "Spartak".

Tālāk Rīgas "Dinamo" ar 21 punktu 23 dueļos noslēdz pirmo astoņnieku, vienu vietu zemāk atrodas Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" ar tikpat punktiem 25 cīņās, bet 11.pozīcijā ir Čerepovecas "Severstaļ", kas sakrājusi 17 punktus 25 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 46 punkti 24 mačos, bet 36 punkti tikpat spēlēs ir Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr desmitajā vietā ar 22 punktiem 23 dueļos ir "Kuņluņ Red Star" komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu