Ķengaragā aiztur dāmu dzērājšoferi 2,38 promiļu reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

Policija 27. oktobra vakarā saņēmusi ziņojumus, par kādu BMW markas automašīnu, kas radījusi vairākas avārijas situācijas uz ceļa, ziņo LNT raidījums Degpunktā.

Policija meklēto automašīnu pārtvērusi Maskavas ielā. Sākotnēji autovadītāja neesot vēlējusies apturēt auto, taču pēc vairākiem policijas aicinājumiem tomēr apstājusies.

Uzreiz bijis jūtama alkohola smaka, kas nākusi no sievietes. Viņa gan noliegusi, ka būtu lietojusi grādīgos dzērienus.

Attaisnojums, par to, kāpēc viņa nepārliecinoši vadījusi auto, esot bijis tāds, ka sieviete pie stūres tīrījusi līmi no pirktiem, kā rezultātā zaudējusi kontroli pār mašīnu.

Kāds cits transportlīdzekļa vadītājs, apturējis auto, lai paziņotu likumsargiem, ka tiešām vairākas reizes sieviete gandrīz izraisījusi avāriju.

Sākotnēji sieviete noliegusi, ka būtu lietojusi alkoholu, taču pēc tam, kad policija paziņoja, ka alkohola tests būs jāveic jebkurā gadījumā, vadītāja atzinusies, ka grādīgos dzērienus lietojusi gan iepriekšējā dienā, gan dienā, kad sēdusies pie stūres. 

Vēlāk policija ieguvusi informāciju, ka sieviete atbraukusi uz Rīgu no Rēzeknes, kas nozīmē, ka viņa alkohola reibumā veikusi vairāk nekā 200 km, vēsta raidījums Degpunktā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu