Butjankovs neturpinās spēlēt "VEF Rīga"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"VEF Rīga" un "Ventspils" komandas Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē "Elektrum" Olimpiskajā centrā.
"VEF Rīga" un "Ventspils" komandas Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē "Elektrum" Olimpiskajā centrā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas vicečempione basketbolā "VEF Rīga" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar pašmāju spēka uzbrucēju Artjomu Butjankovu, informē klubs.

Ar 27 gadus veco Butjankovu pirms sezonas tika noslēgts pārbaudes laika līgums līdz 31. oktobrim. Pēc šajā dienā aizvadītās VTB Vienotās līgas spēles pret Igaunijas čempioni Tallinas "Kalev"/"Cramo", kurā basketbolists ātri sapelnīja piecas piezīmes, rīdzinieku galvenais treneris Jānis Gailītis nekomentēja, vai ar Latvijas sportistu tiks pagarināts kontrakts.

Tiesa, divas dienas vēlāk klubs paziņojis, ka pēc abu pušu vienošanās, līgums pārtraukts

"VEF Rīga" sastāvā Butjankovs laukumā izgāja deviņās oficiālās spēlēs. Četrās "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas cīņās viņam vidēji 17,3 minūtēs 8,0 punkti un 6,5 atlēkušās bumbas, bet caurmērā piecās VTB Vienotās līgas spēlēs spēlētājs caurmērā 18,0 minūtēs atzīmējās ar 4,4 punktiem un 3,2 atlēkušajām bumbām.

Iepriekšējo sezonu Butjankovs pavadīja Krievijas superlīgas komandā Vladivostokas "Spartak Primorje".

Apvienotajā čempionātā "VEF Rīga" ar četrām uzvarām piecās spēlēs ir trešā, bet Vienotajā līgā ar vienu panākumu piecās cīņās ieņem 12.vietu starp 14 vienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu