Kritika un sīki aizrādījumi: niķīgākās horoskopa zīmes

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lidojoša ragana
Lidojoša ragana Foto: Pixabay

Aizmirst un piedot aizvainojumu - ļoti labs ieradums. Zodiaka zvaigznājā nav mazums zīmju, kurām nav raksturīga labsirdība. Tomēr ir arī tādas horoskopa zīmes, kuras ar grūtībām sagremo aizvainojumu, citkārt pat pārvēršot mušu par ziloni.

Postimees skaidro, kuras zīmes labāk būtu neaizvainot.

Skorpions

Nevienu droši vien nepārsteigs, ka šī zīme ir pirmajā vietā, jo Skorpioni tiek uzskatīti par slaveniem atriebējiem un cilvēkiem, kas ļoti ilgi tur sevī aizvainojumu. Tomēr ir jāatceras, kas tam ir par iemeslu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir izteikta taisnības sajūta - arī attieksmē pret sevi.

Attieksmē pret apkārtējiem viņi uzskaita visu labo un slikto, kas attiecas uz viņiem. Labsirdību, godīgumu un atsaucību Skorpioni ciena ļoti augstu un atbild ar to pašu. Skorpiona zīmē dzimušajiem ir smalka psiholoģija, kas ļauj viņiem atpazīt apkārtējo netīros nolūkus. Sajūtot kaut ko ne to, zīmes pārstāvji reaģē asi, pat ja no malas situācija šķiet nevainīga. Problēma ir tajā, ka viņi, īpaši sievietes-Skorpioni, spēj saskatīt draudus tur, kur to nav. Tas nozīmē, ka saskarsmē ar Skorpioniem ir vērts īpaši uzmanīgi izvēlēties vārdus.

Foto: Pixabay

Vēzis

Pēc savas dabas Vēzis ir ļoti jauks, maigs un nedaudz pasīvs. Vēža iekšējā pasaule ir dziļa, un Vēzis labi jūt, kas notiek apkārt, dažkārt pat pārāk labi. Tāpat kā skorpions, šī zīme ir spējīga sajust briesmas, taču tai ir nosliece kļūdīties un dramatizēt.

» Zinātniskā astroloģija - māņticība vai zinātne? Populārākie astroloģijas veidi

Vēža pārstāvis spēj ļoti ātri un viegli apvainoties - atliek vien viņam izrādīt vēsu attieksmi. Tāda ir viņa daba - Vēzis mīl siltumu un sirsnību. Sāpīgas atriebības ideja viņam nav tuva, bet apvainotam Vēzim ir vajadzīgs laiks, lai to sevī pārdzīvotu. Dvēseles rētas dzīst lēni - gan vīriešiem, gan sievietēm-Vēžiem, tāpēc piedzīvotās sāpes viņi atceras uz visu mūžu. Vēža ļaunatminība ir pasīva, taču Vēzis var sevi žēlot un uzskatīt, ka pasaule ir pārāk agresīva.

Foto: Pixabay

Jaunava

Jaunavas prāts labi fiksē lietas būtību. Jaunavai ir svarīgi visu saprast un rīkoties praktiski. Turklāt zvaigznes šo zīmi ir apveltījušas ar mieru un perfekcionismu - tai ļoti gribas, lai viss notiek pareizi (Jaunavas izpratnē). Turklāt uz to attiecas arī apkārtējo attieksme - Jaunava zina, kā citiem ir jāuzvedas.

Jaunavas būtība regulāri nesaskan ar mūsu domām, bet Jaunavas plānu izjukšana ir sāpīga lieta. Ne velti astroloģijā Jaunava skaitās gandrīz vai pati kaitinošākā zīme. Ļaunatminība gan neizpaužas kā agresija raksturā. Saņemot sitienu no malas, šīs zīmes pārstāvji, arī sievietes-Jaunavas, spēj ieciklēties uz mirkli, kad viss nogājis šķērsām, un spēj naktīm negulēt un analizēt situāciju. Turklāt bez emociju vētras. Ir vērts atzīmēt, ka Jaunava prot izdarīt pareizus secinājumus, tāpēc uz adekvātu situāciju ļaunumu ilgi neturēs.

Foto: Pixabay

Vērsis

Atšķirībā no Vēža un Skorpiona Vērsis diez vai piešķirs nozīmi vēsajai attieksmei pret viņu. Šī zīme interesējas par fundamentālām lietām. Vērsis mīl mieru, psihe ir stabila.  Šīs zīmes pārstāvi izsist no līdzsvara ir diezgan grūti - viņi ir diezgan pacietīgi, īpaši vīrieši-Vērši. Vēršii mīl visus zemes dotos labumus, komfortu, apdomību, taču nav gausi - tāda ir viņu daba.

Kritika un sīki aizrādījumi Vērsi atstās vienaldzīgu, taču, ja šāda situācija atkārtotos regulāri, tas laupītu pacietību, un Vērsis parādītu savus ragus. Kad kritika pret Vērša dzīves veidu kļūst uzstājīga, šīs zīmes pārstāvis pieņems kategoriskus lēmumus. Spēcīgs aizvainojums neiesakņosies viņa sirdī, taču tas iesakņosies sirdī kā spēcīgs traucējums kofortablai pašsajūtai.

Foto: Pixabay
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu