Konkursa Vecmāmiņa 2018 dalībnieces sirsnīgā gaisotnē izrāda tautastērpus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Vecmāmiņas 2018" dalībnieces tērpjas tautastērpos
"Vecmāmiņas 2018" dalībnieces tērpjas tautastērpos Foto: Inga Gedroviča

Līdz pat 1. decembrim - lielajai fināla dienai - turpināsies konkursa Vecmāmiņa 2018 atlases kārtas, lai žūrijas locekļi un atbalstītāji pēc iespējas tuvāk izvērtētu šarmantās vecmāmiņas, kā arī, protams, lai atraktīvās dāmas iepazītu viena otru.

Sirsnīgās un pozitīvās konkursantes vienā no konkursa pasākumiem izrādīja vienu no lielākajiem sievietes lepnumiem - tērpās tautastērpos, kas vienmēr ir cienījami un cēli.

Kā minēts iepriekš, kolorītās dāmas, kopš pirmās tikšanās dienas ar pasākuma dibinātāju un organizatori Elitu Drāki, esot mainījušās līdz nepazīšanai. Daudz ko apguvušas - defilē, stila pārvērtības, rādījušas visdažādākās prasmes, gatavojušas iedvesmojošas runas, lai iepatiktos žūrijas locekļiem, organizatoriem un visiem, kas seko viņu gaitām un atbalsta. 

Pasākuma organiztore Elita Drāke
Pasākuma organiztore Elita Drāke Foto: Inga Gedroviča

Uzvarētāja teorētiski būs tikai viena, un visas dāmas ik dienas sevī iegulda lielu darbu, lai 1. decembrī liktu galvā uzvarētājas kroni. Kaut žūrijas locekļi un Elita bieži uzsver, ka uzvarētājas jebkurā gadījumā būs viņas visas, konkurence pastāv, un it visā ir jāiegulda milzīgs darbs.

Foto: Inga Gedroviča

Turklāt šogad mēs svinam Latvijas simtgadi, tādēļ, protams, šī gada konkurss ir īpaši nozīmīgs notikums. Jāsaka, priekšā vēl citi pasākumi, kur sevi jāpierāda, bet vecmāmiņas nenogurst, turpina strādāt un ik pa laikam arī atpūsties.

» Konkursa Vecmāmiņa 2018 dalībnieces ballējas disko stilā

Foto: Inga Gedroviča
Foto: Inga Gedroviča
Foto: Inga Gedroviča

Fotogalerija: "Vecmāmiņa 2018" dalībnieces tērpjas tautastērpos 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu