Jogas studijā Floridā nošauti trīs cilvēki

LETA/AP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Police investigators work the scene of a shooting, Friday, Nov. 2, 2018, in Tallahassee, Fla.
Police investigators work the scene of a shooting, Friday, Nov. 2, 2018, in Tallahassee, Fla. Foto: Steve Cannon/TT NYHETSBYRÅN

ASV Floridas štata galvaspilsētā Talahasi kāds bruņots vīrietis piektdienas vakarā nošāva divus cilvēkus un vēl piecus ievainoja jogas studijā, bet pēc tam izdarīja pašnāvību nošaujoties, paziņoja amatpersonas.

Talahasi policijas priekšnieks Maikls de Leo pastāstīja reportieriem, ka uzbrucējs sašāva sešus cilvēkus un vēl vienam iesita ar pistoli pēc ieiešanas jogas studijā, kas ir daļa no neliela iepirkšanās centra. Uzbrucējs pēc tam nošāvās.

Varas iestādes nav identificējušas šāvēju un viņa upurus. Cietušo stāvoklis bija neskaidrs.

De Leo teica, ka policija lūdz katru, kurš redzējis kaut ko neparastu šīs apšaudes laikā, sazināties ar policiju. Viņš arī sacīja, ka šāvējs rīkojies viens un varas iestādes izmeklē iespējamos motīvus, bet atteicās precizēt, kāds ierocis tika lietots.

"Notikušais mūs ir ļoti apbēdinājis un šokējis, bet ir svarīgi, lai cilvēki saprastu, ka nav tiešu draudu ārpus tā, kas jau šovakar noticis," teica policijas priekšnieks.

Talahasi mērs Endrū Gilams, kurš ir Demokrātu partijas kandidāts Floridas gubernatora amatam, vietnē Twitter paziņoja, ka pārtrauc kampaņu, lai atgrieztos Talahasi. Pirms tam viņš bija apmeklējis kampaņas pasākumu kopā ar eksprezidentu Baraku Obamu.

Talahasi noziedzība un slepkavību skaits ir kļuvuši par tematu Floridas gubernatora vēlēšanu kampaņā. Gilama sāncensis – bijušais republikāņu kongresmenis Rons de Santiss – ir nosaucis Talahasi par Floridas štata pilsētu ar visaugstāko noziedzības līmeni, tomēr šis apgalvojums ir nepareizs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu