Aktieris Aleks Boldvins aizturēts Ņujorkā par kaušanos

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleks Boldvins pamet policijas iecirkni Ņujorkā.
Aleks Boldvins pamet policijas iecirkni Ņujorkā. Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins piektdien Ņujorkā tika aizturēts un nogādāts apcietinājumā pēc strīda, kurā viņš iesitis kādam vīrietim, informēja Ņujorkas pilsētas policija.

Aizturēšana notika pēc incidenta strīdā par vietu automašīnas novietošanai, ziņoja mediji.

Policija apstiprināja, ka pēcpusdienā reaģējusi uz ziņu par fizisku vardarbību Manhetenas rajonā.

Ierodoties notikuma vietā, policisti atrada 49 gadus vecu vīrieti, kurš bija ievainots kreisajā žoklī. Viņš tika aizvests uz slimnīcu stabilā stāvoklī, bet 60 gadus vecais aktieris tika aizturēts un nogādāts apcietinājumā.

Mediji ziņoja, ka Boldvins iesitis šim vīrietim pēc tam, kad viņš bija aizņēmis vietu, kur Boldvins gatavojās novietot savu mašīnu.

Boldvins, kurš nesen guva popularitāti ar ASV prezidenta Donalda Trampa atveidošanu telekanāla NBC humora šovā Saturday Night Live, ir izpelnījies mediju uzmanību arī ar strauju raksturu.

Citos incidentos viņš ir sakāvies ar fotogrāfiem un pat ar policistiem, kad bija pieķerts noteikumu pārkāpšanā, braucot ar divriteni, un atteicās uzrādīt personas dokumentu.

Tramps, atbildot uz reportiera jautājumu par Boldvina aizturēšanu, sacīja: "Es vēlu viņam veiksmi."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu