Makgregors pēc tikšanās ar Taisonu: Tevis audzētā marihuāna bija lieliska

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

UFC zvaigzne īrs Konors Makgregors ticies ar boksa leģendu Maiku Taisonu un to spilgti aprakstījis savā Instragam profilā.

"Satiku Maiku Taisonu Dublinā. Mīlu un cienu viņu. Man bija prieks tevi satikt, Maik. Iepriekš par mani tu runāji daudz sliktu lietu, kas man nepatika, bet man ir patiess prieks, ka mēs tikāmies aci pret aci un to visu izrunājām. Visas domstarpības palikām zem gultas un izbaudījām laiku kopā," rakstīja Makgregors, piebilstot: "Tu esi leģenda, tu esi pelnījis cieņu. Un no manis tā vienmēr tev būs."

Kolorītais īrs nekautrējās atzīt arī Taisona rančo audzētās marihuānas kvalitāti: "Tavā rančo audzētā marihuāna "KO Kush" ir patiešām laba. Bija gods to nobaudīt. Novēlu tev un tavai komandai, lai izdodas to izplatīt." Skaidrs, ka šādi Makgregors vēlējies palīdzēt Taisonam ar viņa produkta PR.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I went to see Mike Tyson last night in the Helix, Dublin, Ireland. I love and respect Mike Tyson. And I love the Helix. I won my first World Title here, and also my second. It was good to meet you Mike. You spoke some things about me in the past which I did not like and I was happy to speak to you face to face, put it to bed and have some fun. You are in good spirits and I was happy to see this! I will always have the height of respect for you! Some decisions you have made around your finances I do not agree with. As a fighter you must fight here. The most. And this is a fight that never ends. It is even a fight that we pass on to our next in line. Our blood line. Make sure you stay switched on with those around you at all times. You have good people around you now, I can tell. But stay switched on. Your Marijuana strain that you grow on your own ranch “KO Kush” is really nice. It was an honour to taste it and I wish you and your team all the best with this endeavor. Just remember, if someone tries to rip you. Rip their nose off their face. You are a fighting icon and deserve endless love and respect! And from me, you will always have it! Don’t let anyone take anything from you. You owe nobody nothing. It is you who is owed. Always remember that. I love you Mike! Iron Mike Tyson! Here is an iconic photograph as a gift from me to you, from head photographer at @mcgregorproductions , @ginger_beard_photos

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Taisons 2017. gada beigās Kalifornijas štatā iegādājās 16 hektāru lielu zemes gabalu, ko izmanto, lai audzētu marihuānu. Šajā štatā tas ir atļauts ar likumu.

Makgregos savu pēdējo cīņu aizvadīja 6. oktobrī UFC 229 šova ietvaros, piekāpjoties krievam Habibam Nurmagomedovam ceturtajā raundā. Bet pēc cīņas Habibs sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Saistībā ar šiem notikumiem, Nevadas štata sporta komisija uzsākusi izmeklēšanu, bet Nurmagomedovs publiskajā telpā daudz kritizējis UFC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu