Jūlija Djadenko atklāj aizkustinošas nianses, kā Inta Fogele atdevusi viņai skaistumkonkursu biznesu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jūlija Djadenko
Jūlija Djadenko Foto: No personīgā arhīva

Nesen atklātā intervijā Miss & Mr Latvia aģentūras īpašniece Jūlija Djadenko stāstīja par pārcelšanos no Latvijas uz Cīrihi. Aktieris un raidījuma Sapnis par Eiropu vadītājs Intars Rešetins viesojās pie Jūlijas viņas mājās, kur laipnā saimniece izrādīja savu dzīvesvietu un atklāja, kā tas ir - dzīvot ārpus Latvijas.

Raidījumā Sapnis par Eiropu aktierim Intaram Rešetinam daiļā un uzņēmīgā sieviete, divu bērnu māmiņa, atklāj detaļas par dzīvi Cīrihē, kā tas ir - vienai audzināt divus bērnus, mācēt četras valodas, kā arī atminas, kā bijusī aģentūras īpašniece un Jūlijas audžumamma Inta Fogele nodevusi rūpes par skaistumkonkursu viņas rokās.

» Intas Fogeles audžumeita Jūlija: stundām varējām runāt par mīlestību, seksu, vīriešiem. Tās bija kā sarunas ar mammu 

Raidījumu Sapnis par Eiropu skaties 360 Hobiju Sestdiena televīzijā sestdienu vakaros. Visu raidījumu ar Intara Rešetina viesošanos pie sirsnīgās Jūlijas Djadenko skaties 3.novembra vakarā, atkārtojumā - televīzijas arhīvā vai internetā.

Fotogalerija: "Miss & Mr Latvia" īpašniece Jūlija Djadenko

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu