Džokovičs: Šis viennozīmīgi bija viens no iespaidīgākajiem mačiem ar Federeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Serbu tenisists Novāks Džokovičs komentējis aizvadīto Parīzes "Masters" turnīra pusfināla cīņu ar Rodžeru Federeru.

Abi sportisti sagādāja skatītājiem lielisku maču - tas ilga trīs stundas un divas minūtes, uzvaru ar 7-6 (8:6), 5-7, 7-6 (7:3) izcīnot Džokovičam.

"Mums bijis neviens vien episks duelis, bet šis viennozīmīgi bija viens no iespaidīgākajiem. Tas bija augstākas raudzes teniss. Neskaitot šīs sezonas Vimbldonas pusfinālu ar Rafaelu Nadalu, tas bija pats aizraujošākais mačs man šosezon. Un, iespējams, arī viskvalitatīvākais," sacīja Džokovičs.

Džokovičs ar Federeru savā starpā spēkojušies 47 reizes, 25 no tām uzvarot serbam.

"Bet man tas nebija nekāds pārsteigums, jo zinu, ka spēlējot pret Rodžeru, lai uzvarētu, man ir jārāda sava labākā spēle. Tāpēc arī mūsu sāncensība ir tik aizraujoša," piebilda Džokovičs, kurš drīzumā atgriezīsies pasaules ranga pirmajā pozīcijā.

Džokovičs, kurš Parīzes "Masters" turnīrā ieguvis četrus titulus, uzvarējis jau 22 mačos pēc kārtas.

Finālā serbs tiksies ar ranga 18. numuru Karenu Hačanovu no Krievijas, kurš pusfinālā ar 6-4, 6-1 pārspēja planētas astoto raketi Dominiku Tīmu no Austrijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu