Cīņu "X Faktorā" nākas pamest divām dalībniecēm - Annai Ušakovai un Laimai Dimantai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Svētdien, 4. novembrī, norisinājās šova “X Faktors” trešais tiešraides šovs, kurā 10 dalībnieki ar individuāli sagatavotiem priekšnesumiem turpināja cīņu par galveno balvu - 10 000 eiro. Šonedēļ skatītājus pārsteidza fakts, ka šajā sērijā šovu pametīs divi dalībnieki.

Dalībniekiem neapšaubāmi svarīgs bija žūrijas vērtējums, taču izšķirošs bija tieši skatītāju balsojums, kuri ar savām balsīm noteica šīs nedēļas iznākumu.

Otrajā šova sērijā to uzreiz, bez iespējas dziedāt glābējdziesmu, nācās pamest Reiņa Sējāna komandas dalībniecei Annai Ušakovai. Tāpat par palikšanu šovā ar glābējdziesmu cīnījās Aijas Auškāpas komandas dalībnieces Laima Dimanta un Kattie, taču žūrija izlēma, ka sūtīs mājās smaidīgo Laimu.

Anna Ušakova (23) ir rīdziniece, kas tikko pabeigusi studijas RPIVA, mācoties popa un džeza mūzikas fakultātē. Ikdienā Anna strādā par mūzikas skolotāju bērniem no 1. līdz 10. klasei. Anna plašāk ir pazīstama krievu auditorijai, kur viņa regulāri uzstājas dažādos pasākumos. Pavisam nesen pirmatskaņojumu piedzīvoja dziesma "Если бы". Annas iecienītākie muzikālie žanri ir soul, pops, R&B, džezs. Lai gan uz skatuves Annu līdz šim esam redzējuši ļoti sievišķīgā tēlā, tomēr ikdienā viņa dod priekšroku kedām un sportiskām drēbēm.

Laima Dimanta (30) dzīvo Baldonē, nāk no pazīstamās dziedošās Dimantu ģimenes. Laimas pirmās muzikālās gaitas tika uzsāktas ģimenes folkloras kopā, taču vēlāk muzikālo izglītību Laima ieguva mācoties Baldones mūzikas pamatskolā un studējot Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Laima ir izdevusi savu EP “Mieram”, piedalījusies ar ģimeni šovā “Dziedošās ģimenes 5”, koncertējusi ar māsām un brāli Anglijā, Austrālijā un Brazīlijā. Laimas tuvākie muzikālie stili ir etno, pop un jazz. Mūzika Laimu pavada arī darba gaitās, jo ikdienā pieredzējusī mūziķe strādā par mūzikas skolotāju bērnudārzā Ķekavā.

Kā ziņots, iepriekšējās šova sērījās no cīņas par galveno balvu izstājās Oskars Millers un Amanda Maržecka.

Fotogalerija: "X Faktora" dalībnieku vizītkartes

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu