Zviedrijā pēc vardarbīgas sadursmes pie motociklistu kluba apcietināti 13 cilvēki (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: JOHAN NILSSON/TT NEWS AGENCY

Zviedrijas policija nelielajā Melnlikes pilsētiņā uz dienvidaustrumiem no Gēteborgas aizturējusi 13 cilvēkus saistībā ar sestdienas vakarā notikušu sadursmi pie motociklistu kluba, kurā ievainoti astoņi cilvēki.

Policija svētdien paziņojusi, ka vismaz seši cilvēki vēl aizvien atrodas slimnīcā un viena cietušā stāvoklis ir nopietns, bet ne visiem cietušajiem ir šauti ievainojumi.

Kā pastāstījuši izmeklētāji, acīmredzot pie kluba attiecības noskaidrojuši divi konkurējošu motociklistu bandu locekļi, un viena no tām, domājams, saistīta ar grupējumu "Hells Angels". Izmeklēšana tiek veikta saistībā ar aizdomām par slepkavības mēģinājumu un uzbrukumu vainu pastiprinošos apstākļos.

Kā atzīst Zviedrijas varas iestādes, pēdējo gadu laikā valstī saasinājusies bandu vardarbība un Stokhomā, Gēteborgā un Malmē izcēlušās vairākas apšaudīšanās starp konkurējošajām bandām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu