Šteinberga ar 19 punktiem palīdz "Umana Reyer" tikt pie svarīgas uzvaras

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas sieviešu basketbola izlases līdere Anete Šteinberga svētdien iemeta 19 punktus un palīdzēja viņas pārstāvētajai Venēcijas "Umana Reyer" gūt svarīgu uzvaru Itālijas A sērijas mačā.

"Umana Reyer" viesos ar 67:62 (23:16, 16:19, 17:10, 11:17) uzvarēja Skio "Famila", sagādājot konkurentēm pirmo zaudējumu sezonā.

Šteinberga šajā mačā laukumā pavadīja 33 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā iemeta sešus no 13 divpunktniekiem, bet visi pieci trejači lidoja grozam garām. Tāpat Latvijas basketboliste iemeta visus septiņus "sodiņus".

Vēl latviete šajā mačā atzīmējās ar piecām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, četrām piezīmēm un pieciem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem.

Tikmēr citā Itālijas čempionāta mačā zaudējumu piedzīvoja Latvijas basketbolistes Zentas Meļņikas pārstāvētā Sanmartīno "Fila", kas viesos ar 54:66 (16:20, 13:26, 11:6, 14:14) piekāpās "Allianz Geas S.S.Giovanni" komandai.

Meļņika šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 18 sekundes, bet guva tikai divus punktus, jo mērķī raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem. Vēl Latvijas basketbolistes kontā divas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, trīs piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums.

"Umana Reyer" ar piecām uzvarām piecās spēlēs ir turnīra līdere, kamēr "Fila" ar trim panākumiem atrodama ceturtajā vietā.

Kā vēstīts, "Umana Reyer" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas kvalifikācijā divu maču summā ar rezultātu 112:140 piekāpās Latvijas čempionei "TTT Rīga". Līdz ar to Itālijas klubs šajā sezonā startē mazāk prestižajā FIBA Eirokausā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu