Sveiks un vesels. Vīrietis pēc savām bērēm atgriežas mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Caro / Scanpix

Kāds nepatīkams atgadījums noticis Kazahstānas pilsētā Atirau, kur vīrietis atgriezās mājās, lai gan neilgi pirms tam bija apglabāts, vēsta Kazahstānas mediji.

Tiek ziņots, ka 63 gadus vecs vīrietis 20. jūnijā atstāja māju savā ciematā un tā arī neatgriezās. 9. jūlijā pazudušās personas radinieki uzrakstīja paziņojumu policijai, savukārt vēl pavisam neilgi pēc tam viņi tika uzaicināti uz morgu. Tur esošo ķermeni neizdevās identificēt, jo tas bija smagi cietis ugunsgrēkā, tomēr ģenētiskā pārbaude uzrādīja, ka ar 99,92% varbūtību tas ir stāsta varonis.

4. septembrī vīrietis tika apglabāts musulmaņu kapos, viņa radiniekiem jau paspējot pasūtīt pieminekli, saņemot miršanas apliecību un atsakoties no pensijas, kuru vīrietim izmaksāja meklēšanas laikā.

Tomēr oktobra beigās vīrietis atgriezās mājās sveiks un vesels. Kā izrādās, dienā, kad vīrietis pameta mājas, viņš tirgū iepazinies ar kādu personu, kura viņu pārliecināja uz laiku pastrādāt kādā zemnieku saimniecībā tuvējā reģionā bez iespējām sazināties ar radiniekiem. Nostrādājis norunāto termiņu, vīrietis atgriezās mājās.

Šobrīd vīrieša radinieki gatavojas iesūdzēt tiesā ekspertus, kuri sniedza ekspertīzes atzinumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu