BEZ KOMPROMISIEM: žurnālists Oļegs Ignatjevs sāk savu raidījumu ciklu portālā TVNET (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļegs Ignatjevs
Oļegs Ignatjevs Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

"Intervijas ar vadošo mediju pārstāvjiem, ekspertiem, tas viss - bez kompromisiem: tikai par galveno, tikai par būtisko," tā savu raidījumu piesaka Oļegs Ignatjevs. Pirmā sērija jau otrdien, 6. novembrī!

Oļegs Ignatjevs ir Latvijā pazīstams televīzijas žurnālists, kurš iepriekš vadījis diskusiju raidījumus telekanālos TV5 un LTV7. Ignatjevs saņēmis Latvijas Žurnālistu asociācijas balvu.

"Laikā, kad informācijas "plūsma" pārvēršas "plūdos" un ziņa dzīvo "oda dzīvi" un apaug ar jaunu informāciju tik ātri, ka tiem, kas to lasa dienā, aina ievērojami atšķiras no šā paša notikuma izklāsta vakara ziņās, nonākam pie paradoksa - informācijas pārpilnība rada tās deficītu," saka Ignatjevs.

"Atšķirt galveno no otršķirīgā, informācijas troksnī dot materiālu pārdomām un secinājumiem."

Raidījuma BEZ KOMPROMISIEM tiešraides būs redzams divas reizes nedēļā.

"Pagaidām tiešraides plānojam divas reizes nedēļā, atkarībā no sabiedrībai svarīgiem notikumiem," stāsta Oļegs. "Centīsimies reaģēt maksimāli ātri, lai mūsu auditorija zinātu - ja nav īsti skaidrs, kas notiek valstī, jāatver TVNET!"

Projekta pirmā sērija - speciālizlaidums - otrdien, 6. novembrī, plkst. 9.55.

Uz savu pirmo sēdi sanāks 13. Saeima un runu teiks Valsts prezidents Raimonds Vējonis - Oļegs Ignatjevs kopā ar eksprezidentu Valdi Zatleru tiešraidē šķetinās politisko kontekstu un zemtekstus.

Tiešā translācija portālos TVNET.LV un RUS.TVNET.LV, kā arī abu portālu "Facebook" kontos. Pieslēdzies!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu