Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Interneta modele apņēmusies kļūt par smagāko sievieti vēsturē (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/lilith_cenobite

27 gadus veca interneta modele vārdā Lilita Kenobita trīs gadus ir ēdusi hamburgerus un dažādus ātrās ēdināšanas ķēdes ēdienus un uzņēmusi 130 kilogramus, cenšoties kļūt par smagāko sievieti pasaulē.

Kā ziņo ārvalstu mediji, sieviete uzaugusi nabadzībā, tāpēc bieži bijusi izsalkusi un pēc tam viņai sākuši attīsties ēšanas traucējumi. Meitene bērnībā uztvēra pārtiku kā aizliegtu augli, kuru tā vienkārši nevar baudīt.

Kenobitas bailes un vainas apziņa izzuda, kad 2015. gadā viņai tika diagnosticēta briesmīga slimība – aknu encefalopātija smagā stadijā. Nenovēršamā nāves tuvošanās pilnībā mainīja sievietes attieksmi pret pārtiku.

Tolaik viņa internetā atrada kopienu, kur liekais svars tika popularizēts kā seksuāls fetišs. Kopienas locekļi dalās divās daļās – tie, kas baro, un tie, kurus baro. Otrajam tipam ir pienākums ēst vienmēr, kad viņu “barotājs” to liek darīt.

Kļūstot par kopienas locekli un “ēdāju”, sieviete trīs gadu laikā uzņēma 133 kilogramus, tagad kopumā sverot 188 kilogramus. Šobrīd Lilita vēlas iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā smagākā sieviete vēsturē. Šobrīd lielākais reģistrētais sievietes svars ir bijis 540 kilogrami.

“Es vēlos uzņemt svaru. Lauzt rekordus. Atstāt aiz sevis kaut ko vēsturisku. Es tāpat pēc dažiem gadiem nomiršu, tāpēc nav iemesla kritizēt manu lieko svaru. Daudziem cilvēkiem es esmu dieviete, tāpēc uzskatu, ka cilvēkiem vienkārši nepatīk resnīši,” kādā intervijā teica Kenobita.

Sieviete strādā par interneta modeli, publicējot fotogrāfijas ar savu ķermeni un ļaujot faniem tiešsaistē skatīties, kā viņa ēd.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu