Veiksmes, izgāšanās, labās un sliktās dienas: Mēness kalendārs līdz Lāčplēša dienai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Mēness jeb lunārais kalendārs ir laika skaitīšanas sistēma, kas balstīta uz mēness fāžu cikliem. Tas ir radies vēl pirms Saules kalendāra un izmantots jau sensenos laikos. Mēness ietekmē dabas ritmus un arī cilvēkus, mēness pie debesīm pastāv un ietekmē mūsu ikdienu. Tiem, kuri to ir sapratuši un paļaujas uz mēness palīdzību, ir iespēja izmantot to savā labā un veidot harmonisku, laimīgu un veiksmīgu dzīvi un ikdienas gaitas.

Ievērojot Mēness kalendāru, ir iespējams izvairīties no nepatikšanām, saprast, kad uzsākt un neuzsākt darbus, kā arī izskaidrot, kāpēc ir veiksmīgas un neveiksmīgas dienas. Mēs visi esam pamanījuši, ka ir dienas, kad, dari, ko darīdams, nekas neizdodas, un pretēji - viss iet no rokas. Par to un daudz ko citu savā grāmatā Astroloģija - māņticība vai zinātne runā arī tās autors, klasiskais astrologs Sergejs Vronskis. Lūk, neliels ieskats, kas būtu jāņem vērā katrā no Mēness dienām, kā uzskata Vronskis.

» Zinātniskā astroloģija - māņticība vai zinātne? Populārākie astroloģijas veidi

Mēness kalendārs nedēļai - 6. līdz 11. novembris

6. novembris, otrdiena - 29. Mēness diena, sākas 05:32, Čika laiks 10:19-15:02

7. novembris, trešdiena - 30./1. Mēness diena, sākas 06:53/18:02, mēness fāze - jauns, sākas 18:02

8. novembris, ceturtdiena, 2. Mēness diena, sākas 08:13, Čika laiks 12:42-20:59

9. novembris, piektdiena, 3. Mēness diena, sākas 09:29

10. novembris, sestdiena, 4. Mēness diena, sākas 10:39

11. novembris, Lāčplēša diena, svētdiena, 5. Mēness diena, sākas 11:41, Čika laiks 05:35-05:55

Ļoti svarīgi ir pievērst uzmanību, cikos sākas un beidzas Mēness diena, un, protams, Čika laikam.

Čika laiks - Mēness bez kursa

Ieskatam - par čika laiku sauc periodu, kad Mēness it kā atpūšas no citu debess ķermeņu ietekmes. Čika laikā mēness ir bez kursa, tāpēc šajā laikā nedrīkst neko plānot. Tikšanās, darbi, norunas, līgumi un viss plānotais šajā laikā var aiziet pa pieskari.

Foto: Pixabay

28. Mēness diena

Veiksmīga diena jaunu un svarīgu darbu sākšanai dažādu veidu un raksturu uzņēmumos. Šajā dienā dzimušajam bērnam līdz mūža beigām nekā netrūks, lai gan viņš būs nelabojams sliņķis. Slimības nebūs liktenīgas. Sapņi nav jāuztver nopietni.

29. Mēness diena

Pamatoti nelaimīga it visiem un visā. Neko nevajag sākt, viss tik un tā ies šķībi un greizi. Jaundzimušais nedzīvos ilgi, ja viņam nepalīdzēs vai ja viņa piedzimšanas brīža horoskopā nebūs Jupitera vai Veneras spēcīgā atbalsta. Sapņi visnotaļ patiesi.

30. Mēness diena

Ļoti piemērota jaunu, svarīgu darbu, darījumu sākšanai. Šajā laikā dzimušajiem bērniem kaut kādu iemeslu dēļ var būt ierobežotas prāta spējas. Saslimušajam var palīdzēt, tikai nekavējoties sniedzot atbalstu. Sapņi sola daudz prieka un tiem vajadzētu piepildīties.

1. Mēness diena

Diena jāvelta visam, kas paaugstina cilvēka garu. Tā ir laimes diena, īpaši labvēlīga visa jaunā un labā sākšanai. Šajā dienā dzimušais bērns parasti nodzīvo līdz sirmam vecumam. Tiesa, tas, kurš šajā dienā saslimst, ilgi vārguļo, turklāt šī slimība noteikti atkārtosies.

Visi pirmajā Mēness dienas naktī redzētie sapņi liecina par ko labu.

2. Mēness diena

Ļoti labvēlīga zinātniskiem pētījumiem, pārdomām un atklājumumiem, kā arī labvēlīga bērna ieņemšanai un tam, lai izlūgtos likteņa labvēlību. Bērns, kas piedzimis šajā Mēness dienā, labi augs. Diena labvēlīga dažādu veida un rakstura braucieniem, komandējumiem, ceļojumiem - gan tuviem, gan tāliem un ilgstošiem. Diena piemērota pārkārtojumiem, pārvietošanai.

Ja iegadīsies šajā dienā apslimt, slimība nebūs ilga un būs bez kādām bīstamām sekām. Sapņi gan nebūs patiesi.

Zagļiem šī Mēness diena nebūs labvēlīga.

3. Mēness diena

Šī diena ir nelaimju pilna! Nekā jauna nesāciet! Strādājiet kā parasti, ņemieties ap iesāktiem, nepabeigtiem, mazsvarīgiem, nebūtiskiem darbiņiem. Ja saslimsiet, izveseļosieties ar grūtībām. Sapņiem nav nekādas nozīmes.

4. Mēness diena

Labvēlīga visiem jauniem darbiem, īpaši pazudušu lietu un cilvēku meklēšanai. Laba diena visu veidu un tipu ūdens būvēm. Šajā dienā piedzimušais bērns izaugs par lielu egoistu vai pat noziedznieku. Vecākiem jāliek lietā visi spēki un prasme, lai viņu virzītu uz pareizā ceļa. Diena var kļūt nelaimīga cilvēka paša vainas dēļ, it sevišķi tad, ja viņš izrādīsies kaut kādu fatālu ietekmju, apstākļu sfērā vai metīsies virsū savam tuvākajam. Slimības var kļūt visnotaļ bīstamas, ja tām laikus netiek pievērsta uzmanība. Sapņi var piepildīties.

5. Mēness diena

Nelaimīga diena. Kas no vezuma nost, tas pazudis. Noziedzniekiem tā ir fatāla, liktenīga - jebkuru akciju atklās un par to sodīs. Šajā dienā dzimis bērns bez ārējas palīdzības nav ilgdzīvotājs. Nāvējošas slimības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu