Piedzērusies māte mēģina no bērnudārza Ķengaragā izņemt savas atvases (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Ķengaragā četru bērnu māte un viņas pavadonis smagā alkohola reibumā mēģinājuši no bērnudārza izņemt savas atvases. Pēc policijas iesaistīšanās, bērnu nošķirti no ģimenes - vēsta LNT raidījums Degpunktā.

Divi policijas busiņi un vairāki likumsargi - tāda aina pirms dažām dienām bija vērojama pie kāda no Ķengaraga bērnudārziem.

Pirmie policisti ieradušies ap pulksten 17.30. Likumsargus bērnudārza pagalmā sagaidīja iestādes vadītāja un vairākas audzinātājas, kā arī kāda četru bērnu māte un viņas pavadonis.

Māte un viņas pavadonis bija acīmredzamā alkohola reibumā. Policiju izsaukušas bērnudārza darbinieces, jo bija nobažījušās par bērnu drošību.

Nedaudz aprunājoties, policisti secinājuši, ka abi aizbildņi nav spējīgi parūpēties par bērniem. Māte, piemēram, nav spējusi nosaukt savu bērnu vecumu.

Alkometra tests apstiprināja acīmredzamo, proti, abi pieaugušie atradās vairāk nekā divu promiļu reibumā.

Policija apsvēra nodot bērnus to tēvam, taču noskaidroja, ka tēvs ir nošķirts no savām atvasēm saistībā ar lietu par vardarbību ģimenē.

Mātes pavadonis, kurš pieteica sevi kā audžutēvu, centās atrunāt policistus bērnus nošķirt. "Nu, nevajag to. Nu... Nu, jūs sūdus taisiet bērniem. Vajag? Jums paliks vieglāk?" klaigājis vīrietis.

Policija vīrieti ignorējusi un bērnus no ģimenes nošķīrusi. Bērni nogādāti krīzes centrā, savukārt informācija par atgadījumu nodota Rīgas pilsētas bāriņtiesai - vēsta raidījums Degpunktā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu