Olga Rajecka par mīlestību pret Latviju: esmu laimīga, ka manējie nekur nav aizbraukuši (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Olga Rajecka
Olga Rajecka Foto: Ekrānuzņēmums no video

STV pirmā! raidījumā Starp mums runājot... dziedātāja Olga Rajecka stāsta par to, kādēļ mīl Latviju un svin svētkus.

Valdis Melderis dziedātājai Olgai Rajeckai jautā: "Ņemot vērā, ka mēs svinam Latvijas simtgadi, un mums ir ko svinēt, es gribēju jautāt, kas ir tās piecas lietas, ko tu svini, svinot Latvijas simtgadi, lai varētu teikt, ka ir forši dzīvot Latvijā?"  

"Pirmkārt, es te jūtos kā savās mājās, jo esmu dzīvojusi arī citās valstīs savā laikā," Olga stāsta. "Te es jūtos vislabāk - kā zivs ūdenī. Man te ir brāļi un māsas, visus es zinu un pazīstu, man nav grūti šeit." (..)

» Rast mīlestību caur piedošanu - Olga Rajecka par attiecībām ar vīru

"Man patīk daba, es mīlu  dabu un cilvēkus. (..) Tas ir brīnums, ka viņi vispār šeit vēl dzīvo, ka viņi nekur nav aizbraukuši!" (..)

Olga stāsta, ka ir vairākkārt viesojusies pie latviešiem ārzemēs, uzstājusies dziedot, un cilvēki tad mēdzot raudāt. (..) Tad dziedātāja vienmēr nodomā, ka esot laimīga, ka var dzīvot mājās, kur dzīvo viņas ģimene, meita, mamma.

Uzzini, kas vēl ir tās lietas, kāpēc Olga Rajecka mīl Latviju! 

Visu raidījumu Starp mums runājot... skaties STV Pirmā! un aplikācijā Shortcut!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu