Beljū: Es salauzīšu Usika sirdi un atņemšu viņa dvēseli

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Britu bokseris Tonijs Beljū atbildējis ukrainim Oleksandram Usika par viņa izteikumiem, ka viņš diktē spēles noteikumus.

Usiks iepriekš intervijā ar BBC izteicies: "Viņš daudz runā un domā, ka tā ir viņa spēle, tomēr es tajā diktēju noteikumus. Sestdien redzēsim, kas notiks ringā, tomēr es izvēlos pārlieku daudz nerunāt, bet gan apliecināt savas prasmes cīņas laikā."

Arī Beljū bija kas sakāms: "Man ir vairāk trūkumu nekā viņam. Katram bokserim ir savi trūkumi, bet jautajums ir cits - kurš spēs izmantot otra nepilnības labāk. Varu zaudēt 10 raundus, bet pēc tam viņu aizsūtīt nokdaunā."

"Grasos viņu pieveikt. Un man ir vienalga, ko jūs par to domājat un sakat. Atradīšu veidu kā uzvarēt. Es salauzīšu Usika sirdi un atņemšu viņa dvēseli," sacīja brits.

Abu cīņa paredzēta 10. novembrī Mančestrā.

Jau ziņots, ka jūlijā Usiks triumfēja Pasaules boksa supersērijas finālā, pārspējot Muratu Gasijevu no Krievijas. Ukraiņu bokseris līdz ar to kļuva par absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā, jo Usika īpašumā pašlaik ir Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona jostas.

Beljū 2016.gadā kļuva par WBC čempiona jostas īpašnieku pirmajā smagajā svarā, bet tā vietā, lai titulu aizstāvētu pret Briedi, viņš nolēma pāriet uz smagsvariem, kur divas reizes cīnījās ar savu titulēto tautieti Deividu Heju, abos mačos uzvarot. Tikmēr par WBC čempiona jostas īpašnieku pēc Beljū kļuva Briedis, taču janvārī pēc minētās latvieša un ukraiņa cīņas šī josta pārgāja pie Usika.

Tagad Beljū nolēmis atgriezties pirmā smagā svara kategorijā un vēlas atgūt ne tikai savu WBC čempiona jostu, bet atņemt Usikam arī pārējos trīs titulus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu