Dončičs: Madride vairāk ilgojas pēc Ronaldu, nevis manis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luka Dončičs (no kreisās) un Lebrons Džeimss
Luka Dončičs (no kreisās) un Lebrons Džeimss Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" jaunais talants sarunā ar AS.com izteicies, ka Madrides sporta līdzjutēji vairāk ilgojas pēc Krištianu Ronaldu, nevis viņa.

Dončičs Madrides "Real" sistemā pavadīja visu savu profesionālo basketbolista karjeru, savukārt Ronaldu "Real" futbola klubam atnesa četrus UEFA Čempionu līgas uzvarētāju kausus, bet šovasar pārcēlās uz Turīnas "Juventus".

"Spēlēt Madrides "Real" man bija kas īpašs. Tā ir labākā komanda pasaulē, kas nespēlē NBA. Es mīlu šo komandu," iesāk Dončičs.

Jaunais talants turpināja: "Madrides līdzjutēji noteikti vairāk ilgojas pēc Ronaldu. Viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē, bet es esmu tikai sava ceļa sākumā.

Dončičs aizvadītajās deviņās spēlēs "Mavericks" kreklā vidēji laukumā pavadījis 34 minūtes, guvis 19,4 punktus, izcīnījis 6,6 atlēkušās bumbās un atdevis 4,6 rezultatīvas piespēles partneriem.

Sezona ir tikai sākusies, bet viņš jau tiek salīdzināts ar Maiklu Džordanu, uz ko slovēnis reāģējis šādi: "Viņš ir visu laiku labākais. Neuzskatu, ka mani var salīdzināt ar viņu. Viņam bija lieliska karjera."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu