Ne katra sieviete viņus spēj izturēt: Top 3 nešpetnākās vīriešu Zodiaka zīmes (2)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nešpetnumu daudziem ir ļoti grūti paciest. Īpaši tas attiecas uz situācijām, kad sieviete ir mierīga un miermīlīga, bet partneris piekasīgs un stūrgalvīgs. Gudras dāmas atradīs veidu, kā tikt galā ar šādām vīriešu kaprīzēm, bet tas reti kurai izdodas. Noskaidrojot cilvēka Zodiaka zīmi, daudzas rakstura iezīmes ir iespējams iepriekš paredzēt, bet tālāk, protams, ir jādomā, ko ar tādu vīrieti iesākt, raksta portāls Postimees.

Lūk, trīs nešpetnākās vīriešu Zodiaka zīmes.

Trešajā vietā ierindojas Dvīņi

Dvīņi ir melošanas eksperti. Viņi spēj piemeklēt tādus vārdus, ka nav iespējams uz tiem neuzķerties. Vai viņi to izmanto? To tu nekad neuzzināsi, jo šie vīrieši melos tik meistarīgi, ka ne iedomāties.

Vīrieši-Dvīņi ir lieliski, flirtējot ar svešiniecēm, turklāt šis talants viņos izpaužas īpaši labi tad, ja aiz muguras ir vairāki gadi laulībā.

Taču ar šīs zīmes pārstāvjiem tev nekad nebūs garlaicīgi: šodien viņiem iešausies galvā kaut kas viens, rīt - kaut kas cits. Viena nelaime: ne katra sieviete pie sāniem spēs izturēt tādu brīnumu.

» Veiksmes, izgāšanās, labās un sliktās dienas: Mēness kalendārs līdz Lāčplēša dienai

Otrajā vietā - Auns

Viņi ir stūrgalvīgi, un tas jau par daudz ko liecina. Ja izlemsi saistīt savu dzīvi ar Aunu, tad nesūdzies, jo vajadzēja iepriekš padomāt par savu nervu sistēmu.

Šīs zīmes pārstāvji bieži demonstrē neveselīgu egoismu.

Viņi strīdas pat tad, kad skaidri un gaiši zina, ka viņiem nav taisnība. Neaizmirsti arī par agresijas uzplūdiem! Auni var sarīkot skandālu uz līdzenas vietas, un tev nāksies meklēt paņēmienus, kā viņu nomierināt. Labi, ka Auniem dusmas ātri pāriet, tāpēc, ja tu mīli amerikāņu kalniņus emociju plānā, tev tieši tas ir vajadzīgs!

Godpilno pirmo vietu ieņem Skorpions

Šie vīrieši ar grūtībām aizmirst slikto, ir viegli aizkaitināmi un dzen apkārtējos izmisumā. Viņi parāda savu raksturiņu bieži vien pavisam nelaikā, tādējādi bojājot noskaņojumu kompānijās, kur visiem pārējiem ir labi un jautri.

Turklāt viņi visam piekasās un ir ļoti greizsirdīgi. Ja Skorpions uzdāvinās tev dāvanu un pretim nesaņems bezgalīgu pateicību, tad esi gatava kašķim.

Kā redzi, ar šiem vīriešiem jābūt ļoti uzmanīgai! Protams, katram cilvēkam šajā pasaulē eksistē ideālā otrā pusīte, tāpēc negantajam Skorpionam vienmēr atradīsies kāds, kurš ar viņu pratīs tikt galā un, iespējams, pat pozitīvi ietekmēt.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu